Om The Nuts Company AS

Hos The Nuts Company er vi skikkelig gode på nøtter! Vi blander ulike nøtter, tørkede frukter og mørk sjokolade til spennende blandinger og skaper smakseksplosjoner. Vi har både blandinger som bananmiks og rene nøtter som chillinøtter. Våre nøtter finner du rundt omkring i hele landet – på hoteller, barer og utesteder, festivaler, skidestinasjoner, foreninger og idrettslag, samt i utvalgte dagligvarebutikker.

Våre nøtter kommer fra bærekraftig og ansvarsfull produksjon over hele verden – før de skånsomt blandes og pakkes hos en av Europas ledende pakkerier for nøtter i Latvia. Nøtter er både sundt og godt – og vi jobber blant annet aktivt for og reduserer salt i våre produkter.

 The Nuts Company har etter sin virksomhet mot hovedommrådene; Dagligvare, Storhusholdning og Bedriftsleveranser. Vi tilpasses sortiment til de ulike områdene – og kan tilby ulike størrelser basert på brukerens behov. Satsningen på nøtter ble startet tilbake i 2011, men det var først i 2014 at konseptet ble fullt ut etablert og ruller ordentlig ut. Siden dengang har selskapet opplevd en positiv utvikling både hva gjelder antall kunder og økonomisk vekst.

Selskapets hovedkontor er lokalisert i Sandefjord.

The Nuts Company AS

The Nuts Company utvikler og leverer innovative, spennende, sunne og gode nøtteprodukter til bedrifter, dagligvare, storhusholdning og arrangementer. Vi utvikler stadig nye produkter og finner frem til nye smakskombinasjoner. 

Kontakt oss!

Telefon: 481 11 481
E-post:   post@nutscompany.no
Adresse: Hågasletta 11, 
3236 SANDEFJORD

THE NUTS COMPANY AS 2018 © MADE BY KLISTER KOMMUNIKASJON