Se vårt rikholdelige utvalg av nøtter til dagligvarehandelen

The Nuts Company utvikler stadig sitt sortiment av nøtter og nøtteblandinger, som møter forbrukerens etterspørsel og ønsker. Her presenterer vi vårt utvalg av ulike nøtteblandinger og de ulike posestørrelsene tilgjengelig for dagligvarehandelen. Kontakt og bestill enkelt via skjema i bunn av siden – eller ring oss for en prat!

Spansk Partymiks

Er dette en ny favoritt? En deilig blanding av saftige nøtter med spennende smaker. En perfekt kombinasjon til hyggelige kvelder og sosiale sammenhenger! Anbefales!


Innhold i posen: 
Ristede og saltede peanøtter, mais snacks og ris snacks
Størrelse: 150 gr.   Varenummer: 203
EPD: 5464052

BBQ smak

Grillnøtter med smak av BBQ

Barbeque er en favoritt blant nordmenn og nå lanserer vi endelig en spennende variant av deilige nøtter med nettopp smak av BBQ. Her 


Innhold i posen: 
Peanøtter med smak av barbeque
Størrelse: 150 gr.   Varenummer: 190
EPD: 5470638

Peanøtter med 
smak av rømme & løk

Spennende smakskombinasjonen av rømme og løk (sour cream & onion). Deilige og saftige peanøtter dekket med en smakfull kombinasjon av rømme og løk.


Innhold i posen:
Peanøtter med smak av rømme & løk
Størrelse: 150 gr.  Varenummer: 123
EPD: 5470794

Paprikanøtter

Dekkede peanøtter med deilig smak av paprika. En noe mer ukjent enn variant en den populære Chilinøtter – men minst like god. Litt mildere og rundere i smaken, men fortsatt saftige, sprø nøtter. Kan fort bli en ny storfavoritt blant mange. Anbefales!


Innhold i posen: 
Peanøtter med paprikasmak
Størrelse: 150 gr.  Varenummer:  104
EPD: 5470612

Chillinøtter

En skikkelig digg chillinøtt! Sprø nøtter med masse smak. Her har vi samlet en av våre favoritt nøtter i en stor pose – en skikkelig ‘chill’ opplevelse.

Innhold i posen: Chillinøtter
Størrelse: 150 gr.  Varenummer: 111
EPD: 5445952

Salt & Pepper

Spennende smakskombinasjon av Salt & Pepper.En perfekt kombinasjon til en hyggelig festaften. Anbefales!

Innhold i posen: Coatede Peanøtter med smak av Salt & Pepper
Størrelse: 150 gr.   Varenummer: 221
EPD: 5822093

Klassikeren Cashewnøtter

Cashewnøtter er klassikeren for mange og er ’still going strong’. Store saftige nøtter uten tilsatt salt gir en smakfull opplevelse. Rik på mineraler, vitaminer og fiber som kroppen trenger. En garantert hit som kan brukes til å ”strø” på yoghurt til frokosten, samt et mellommåltid.

Innhold i posen: Cashewnøtter 
Størrelse: 130 gr.  Varenummer: 117

Ristede og lettsaltede peanøtter

Et sikkert valg til de fleste anledninger. Våre peanøtter er av beste kvalitet. Nøye ristet og saltet for å gi en ekstra saftig smak. Viste du at peanøtter ikke er en nøtt – men en belgvekst som dyrkes i tropiske strøk? Nærings- og smaksmessig minner den mest om nøtter og den blir derfor omtalt som en nøtt.


Innhold i posen: 
Ristede peanøtter
Størrelse: 150 gr.   Varenummer: 122

20180305_TheNutsCompany_Ristede_SaltedePeanotter

Gourmetmiks 325 gr.

Samling av sunne og gode favoritter i en 325 gr pose. Egner seg godt til bruk på frokost- og lunsjbord, konferanser eller fellesområder. Praktisk størrelse som egner seg til mange ulike anledninger. 

Innhold i posen: Paranøtter, mandler, valnøtt, cashewnøtter 
Størrelse: 325 gr. Varenummer: 109
EPD: 5489091

Hvorfor bestille 
sunne nøtter fra 
The Nuts Company?


Vi leverer nøtter av sunne og ferske nøtter, av topp kvalitet. Raskt levering, med både populære og nye smaksvarianter. I flere størrelser tilpasset forbrukerens ønsker og behov. Vi har nøttene kundene dine ønsker – til konkurransedyktige priser.

Turmix

TURMIX MED SJOKOLADE

Siste tilskudd i vår lille nøttefamilie. Turmiks inneholder deilige, saftige nøtter i kombinasjon med mørke sjokoladeflak.

Innhold i posen: Cashewnøtter, sjokoladeflak, naturelle peanøtter og rosiner.

Størrelse: 40 gr.  Varenummer: 184
EPD: 5471305

Lettsaltede cashewnøtter

Saftige og gode cashewnøtter, som er ristede og lettsaltede. En sikker vinner og en favoritt blant mange. En klassiker som fungerer godt som et sunt og godt mellommåltid i en hektisk hverdag eller i festlige anledninger. Rik på fiber, mineraler og vitaminer – som er godt for kroppen.


Innhold i posen: 
Cashewnøtter

Størrelse: 40 gr. Varenummer: 194
EPD: 5461488

Nøttemix blå

Saftige og helt naturlige nøtter, satt sammen i en energirik blanding. Perfekt for en ’fem-minutter’ i løpet av arbeidsdagen eller i forbindelse med turer og trening. Nøttene er rike på vitaminer, mineraler og fiber – som er godt for kroppen.


Innhold i posen: 
Cashewnøtter, hasselnøtter, macadamianøtter, mandler

Størrelse: 40 gr Varenummer: 195
EPD: 5473343

 

nøttemix ananas

En blanding bestående av naturlige nøtter og tørket frukt. Bidrar til en real energi boost. Den tørkede frukten sette en ekstra piff på smaken, i kombinasjon med de naturlige nøttene. Nøttene og ananasen er av beste kvalitet, foredlet på fineste måte for et topp resultat.

 Innhold i posen: Cashewnøtter, peanøtter, hasselnøtt, tørket ananas
 

Størrelse: 40 gr. Varenummer: 196
EPD: 5473699

 

nøttemix orange

 En nøttemiks bestående av nøye utvalgte nøtter, satt sammen for en naturlig god smaksopplevelse. Rik på naturlige fettsyrer, vitaminer og uten salt. Få påfyll av litt ekstra energi når du trenger det – eller om du bare vil ha en liten pause.


Innhold i posen: 
Rosiner, peanøttkjerner, brazilnøtt (paranøtt), hasselnøtter

Størrelse: 40 gr. Varenummer: 197
EPD: 5473574

Nøtter & Tranebær

 Ett av våre siste tilskudd i produktporteføljen. Nøttemiksen består av nøtter og tranebær. Rik på vitaminer og mineraler. 


Innhold i posen: 
Ristede Cashewnøtter, peanøtter og tranebær

Størrelse: 40 gr. Varenummer: 227
EPD: 6003578

OBS! Husk at små barn kan sette nøtter i halsen. Kan inneholde spor av gluten, andre nøttesorter og sesamfrø. Blandingsforholdet kan variere fra oppgitt mengde. Bør oppbevares tørt og ikke over normal romtemperatur.  

Ta kontakt med oss på mail eller på telefon. Vi vil hjelpe deg så raskt vi kan!

Benytt mailen til høyre om du vil sende oss din bestilling eller en beskjed, raskt og enkelt. Husk å oppgi varenummer og antall i din bestilling. Du vil motta en ordrebekreftelse fra oss så raskt ordren er registrert i våre systemer. 

Lyst til å prate med oss?
Ring oss på
telefon 481 11 481

Ønsker du å bestille?

Send oss en mail på

ordre@nutscompany.no

The Nuts Company AS

The Nuts Company utvikler og leverer innovative, spennende, sunne og gode nøtteprodukter til bedrifter, dagligvare, storhusholdning og arrangementer. Vi utvikler stadig nye produkter og finner frem til nye smakskombinasjoner. 

Kontakt oss!

Telefon: 481 11 481
E-post:   post@nutscompany.no
Postadr.: PB 100 Vinderen, 0319 Oslo 
Besøkadr.: Holmenveien 20. 0374 Oslo.

THE NUTS COMPANY AS 2018 © MADE BY KLISTER KOMMUNIKASJON