Øk effektiviteten i bedriften
med sunne og gode nøtter
- levert direkte på kontoret

The Nuts Company leverer våre sunne og gode nøtter til bedrifter landet over. Vi har utviklet et knippe små nøtteposer spesielt med tanke på å bidra til økt effektivitet og trivsel på arbeidsplassen. Nøtter er ideelt som et mellommåltid og ypperlig for å få litt ekstra energi i arbeidsdagen. Se mer her om hva vi kan tilby din bedrift. Du kommer enkelt i kontakt med oss via skjemaet i bunn av siden. Du kan gjerne ringe oss for en uforpliktende prat!

Øk effektiviteten

Få levert nøtter levert direkte til din arbeidsplass

Sunt og godt

Våre nøtter er både sunne og gode. Rike på vitaminer og antioksidanter.

Flere varianter

Sett sammen de variantene dere ønsker

 på din arbeidsplass

Alle har en favoritt! Velg og sett sammen det du ønsker til din bedrift.

Kontakt oss i dag, så finner vi en løsning som passer din bedrift

Turmix

TURMIX MED SJOKOLADEFLAK

Siste tilskudd i vår lille nøttefamilie. Turmiks inneholder deilige, saftige nøtter i kombinasjon med mørke sjokoladeflak.

Innhold i posen: Cashewnøtter, sjokoladeflak, naturelle peanøtter og rosiner.


Størrelse:
40 gr.

Lettsaltede cashewnøtter

Saftige og gode cashewnøtter, som er ristede og lettsaltede. En sikker vinner og en favoritt blant mange. En klassiker som fungerer godt som et sunt og godt mellommåltid i en hektisk hverdag eller i festlige anledninger. Rik på fiber, mineraler og vitaminer – som er godt for kroppen.


Innhold i posen: 
Cashewnøtter 

Størrelse: 40 gr.

Macadamia, cashewnøtter,
mandler og hasselnøtter

Saftige og helt naturlige nøtter, satt sammen i en energirik blanding. Perfekt for en ’fem-minutter’ i løpet av arbeidsdagen eller i forbindelse med turer og trening. Nøttene er rike på vitaminer, mineraler og fiber – som er godt for kroppen.


Innhold i posen: 
Cashewnøtter, hasselnøtter, macadamianøtter, mandler

Størrelse: 40 gr.

Øk effektiviteten på arbeidsplassen med sunne nøtter!


Alle trenger påfyll av energi i løpet av arbeidsdagen. Nøttene er rike på energi som gir deg det lille ekstra som skal til for å få jobben gjort. Nøttene er både sunne og gode. Er rike på vitaminer, mineraler og fiber som kroppen trenger. Nøttene bidrar til økt trivsel og sosial omgang.

Cashewnøtter/ peanøtter, hasselnøtter &
tørket ananas

En blanding bestående av naturlige nøtter og tørket frukt. Bidrar til en real energi boost. Den tørkede frukten sette en ekstra piff på smaken, i kombinasjon med de naturlige nøttene. Nøttene og ananasen er av beste kvalitet, foredlet på fineste måte for et topp resultat.

 Innhold i posen: Cashewnøtter, peanøtter, hasselnøtt, tørket ananas

 

Størrelse: 40 gr.

 

 

Paranøtter, hasselnøtter, røffe rosiner og peanøtter

 

En nøttemiks bestående av nøye utvalgte nøtter, satt sammen for en naturlig god smaksopplevelse. Rik på naturlige fettsyrer, vitaminer og uten salt. Få påfyll av litt ekstra energi når du trenger det – eller om du bare vil ha en liten pause.


Innhold i posen: 
Rosiner, peanøttkjerner, brazilnøtt (paranøtt), hasselnøtter 

Størrelse: 40 gr.

OBS! Husk at små barn kan sette nøtter i halsen. Kan inneholde spor av gluten, andre nøttesorter og sesamfrø. Blandingsforholdet kan variere fra oppgitt mengde. Bør oppbevares tørt og ikke over normal romtemperatur.

 

Ta kontakt med oss på mail, via skjemaet eller på telefon. Vi vil hjelpe deg så raskt vi kan!

Benytt skjemaet til høyre om du vil sende oss din bestilling eller en beskjed, raskt og enkelt. Husk å oppgi varenummer og antall i din bestilling. Du vil motta en ordrebekreftelse fra oss så raskt ordren er registrert i våre systemer.  

Lyst til å prate med oss?  Ring oss på telefon 481 11 481

The Nuts Company AS

The Nuts Company utvikler og leverer innovative, spennende, sunne og gode nøtteprodukter til bedrifter, dagligvare, storhusholdning og arrangementer. Vi utvikler stadig nye produkter og finner frem til nye smakskombinasjoner. 

Kontakt oss!

Telefon: 481 11 481
E-post:   post@nutscompany.no
Adresse: Hågasletta 11, 
3236 SANDEFJORD

THE NUTS COMPANY AS 2018 © MADE BY KLISTER KOMMUNIKASJON